Curve, l'abri de piscine bas Pool Cover
CURVE - Abri de piscine bas - Pool Cover
Abri de piscine pas de la marque Pool Cover

LAGE ZWEMBADOVERDEKKING – CURVE

Ontdek de lage zwembadoverdekking die Pool Cover u aanbiedt : De zwembadoverdekking CURVE

Omschrijving

De uitschuifbare zwembadoverdekking CURVE is een lage zwembadoverdekking. Zoals zijn naam aangeeft heeft hij een afgeronde vorm of torisferische (elliptische) vorm.

De uitschuifbare zwembadoverdekking CURVE is een model dat esthetiek en discretie brengt. Zijn lage hoogte integreert zicht perfect in uw omgeving.

Personalisering
  • Het openen en sluiten van de overdekking is heel eenvoudig. Eens geopend neemt de zwembadoverdekking CURVE slechts 2,4 meter in.
  • De beschikbare gladde standaardkleuren zijn RAL7016(donkergrijs) en RAL7042(lichtgrijs). Deze kleuren benadrukken de finesse van de rondingen (curven).
  • De doorzichtige dakplaat is uitsluitend vervaardigd uit een 8mm dikke polycarbonaat kanaalplaat en uit 2,5mm volkern voor de zijkanten en zijwanden. Onderaan, is elk vertikaal vlak (aan voor- en achterkant van de overdekking) voorzien van een flexibel luik van 16cm om een overschrijding van de boordstenen te vermijden.
  • Op aanvraag, beschikken wij over een brede waaier aan personaliseringsmogenlijkheden naargelang uw keuzes.
Belangrijke opmerkingen
  • Er is een mogelijke tolerantie van 3% tussen de theoretische afmetingen goedgekeurd door de klant via de plannen en de werkelijke afmetingen van het geleverd product. De verkoper en zijn klant dienen rekening te houden met deze opmerking en dienen toleranties in acht te nemen teneinde de overdekking zonder problemen te kunnen plaatsen.
  • De voorgestelde zwembadoverdekking is opgebouwd uit een lichte structuur in aluminium die voldoet aan de Franse norm NF P90-309 en kan tegen een sneeuwbelasting die gelijk is aan of minder is dan 45kg/m². In het geval van sneeuw, is het belangrijk om de overdekking sneeuwvrij te maken om het risico op onomkeerbare vervormingen te vermijden.
  • Het systeem met schuifbare delen op wielen kan en mag niet gelijkgesteld worden met een luchtdicht gebouw, zowel op het niveau van de dakstructuur, de deuren, de openingen, de glazen oppervlakken, tussen de schuifbare elementen als tussen andere verbindingssystemen.
  • De eindklant zal ervoor zorgen dat de steun (ondergrond) van de zwembadoverdekking voorzien is van een betondorpel van ten minste 15cm dikte voor de railgeleiders.
  • Om regenwaterinfiltratie via de grond te voorkomen, zorgt de eindklant er voor dat er een helling van de tegels is voorzien vanaf het hoogste punt aan de binnenkant naar de buitenkant van de overdekking.. In het algemeen, wordt een helling van 1% als voldoende geacht.

Pool Cover, le fabricant d'abri de piscine qu'il vous faut!