Welke zwembadoverdekking of veranda kiezen?

Kies voor maatwerk!

Keuze van de kleur, de juiste hoogte, met of zonder motoraandrijving, het deurtype (schuif- of kanteldeur)… U bent uniek, dus moet uw zwembad dat ook zijn!

Kiest u voor een hoge, een middelhoge of een lage zwembadoverdekking? Of toch liever voor een muurmodel?

Voor een vaste overdekking of voor een veranda met schuifdeuren?

Of geeft u de voorkeur aan een opklapgevel, en vaste of een accordeonwand, een of meerdere zijdeuren?

Onze catalogus biedt een zeer ruim gamma van overdekkingen in 4 categorieën: zwembad- en terrasoverdekkingen voor particulierenoverdekkingen voor bars en restaurantsgrote zwembadoverdekkingen en overdekkingen voor industriële toepassingen.

Maar welke overdekking kiest u nu best?

Vanaf het eerste contact en tot aan de plaatsing luisteren onze adviseurs naar u en stellen onze teams alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw POOL COVER zwembadoverdekking perfect past bij uw persoonlijkheid en perfect beantwoordt aan uw behoeften.

Uw zwembadoverdekking wordt volledig ‘à la carte’ gemaakt.

Afhankelijk van de geografische ligging en de weersomstandigheden in uw gebied, de strenge winters of de warme zomers, moeten de zwembadoverdekkingen voldoen aan specifieke normen en criteria om u het beste comfort en de grootste veiligheid te garanderen.

Sneeuw, hevige wind, de oriëntatie van uw zwembad…

Ook daar houden onze adviseurs en ingenieursuiteraard rekening mee.

Een zwembadoverdekking die wordt geleverd in Zweden of Oostenrijk, zal dus FUNDAMENTEEL VERSCHILLEN van een zwembadoverdekking die voor Spanje werd ontworpen (en voor alle duidelijkheid, dat geldt ook voor de prijs).