De voordelen van een Pool Cover zwembadoverdekking

Of het nu gaat om een telescopische lage zwembadoverdekking, een hoge zwembadoverdekking voor uw tuin of een luxueuze vaste veranda…

Dit zijn de voordelen van een constructie van POOL COVER :

  • Genieten van een overdekt zwembad wanneer u daar zin in hebt!
  • Een zwembad dat altijd schoon en onberispelijk is.
  • Vergeet dode bladeren, takken en andere ongemakken die uw vrije tijd vervuilen. U hebt vast wel wat beters te doen dan uw zwembad te onderhouden en te reinigen!
  • Het water van uw zwembad is warmer.

U bespaart op verwarmingskosten.

Onze zwembadoverdekkingen en -beschermingen houden de wind buiten en stapelen warmte op. Het serre-effect garandeert een stijging van de watertemperatuur met 8 tot 12°C..

U bespaart energie en kunt langer zwemmen!

Vanaf de eerste zonnestralen zal uw verwarmingssysteem net als een verwarmingsketel of warmtepomp als het ware in slow motion draaien, om niet te zeggen volledig stilvallen.

Het zwembadwater is zachter en aangenamer.

U moet immers veel minder onderhoudsproducten gebruiken (chloor, algendodend middel, andere producten…). In werkelijkheid gebruikt u even veel producten, maar die worden verdund over een heel jaar.

Bestand tegen wind en sneeuw.

Veel beter dan vergelijkbare zwembadoverdekkingen op de markt.

In sommige gevallen, meer bepaald voor collectieve realisaties, is de weerstand even groot als wordt opgelegd door de normen voor gebouwen. In Frankrijk heet deze norm NV65 (Sneeuw – Wind).

Een beveiligd zwembad

Alle schuifdeuren en toegangen van onze overdekkingen, veranda’s en zwembadafdekkingen zijn voorzien van sloten en andere vergrendelsystemen. (Al onze beschermsystemen voldoen aan de Franse norm NFP 90 309). Veiligheid is immers van essentieel belang voor een goede zwembadbescherming!

Een fabrikant die oog heeft voor de schoonheid van uw tuin.

Met Pool Cover bent u zeker van een ernstige fabrikant die rekening houdt met zeer veeleisende klanten.

Een CONSTRUCTEUR die al 20 jaar een onberispelijke reputatie heeft.