De oude charme van de pergola’s

Reeds in de Oudheid genoten de Romeinen in de schaduw van hun “pergula” van gezellige onderonsjes met kaas, olijven en honingwijn, beschut tegen de wind en de te felle stralen van de ster van Apollo.

Niets belet u om net als zij heerlijke momenten te beleven als in uw tuin of op uw terras een prieel kan worden gebouwd dat u in een handomdraai kunt omtoveren tot een oase van rust en gezelligheid.

Net als onze geraffineerde voorouders kunt u er genieten van gezellige onderonsjes, ver van alle ‘lawaai en drukte’ van onze moderne wereld.

Tenzij u liever een moment hebt voor uzelf, en zich er terugtrekt met een goed boek of voor een verkwikkende siësta.

Dat kan allemaal in de pergola.

Begroeid met klimop, met clematis in warme kleuren, met een subtiel geurende blauweregen of, waarom niet, een stevige druivenplant waarvan u in de herfst de vruchten kunt plukken, … uw prieel zal de tuin een persoonlijke toets en een onweerstaanbare charme geven.

Het terras, de tuin, uw hele woning zal worden doordrongen van een nieuwe schoonheid.

Met enkele goed gekozen rustieke voorwerpen die u misschien hebt bijeengesprokkeld op een brocantemarkt, of met enkele eenvoudige en comfortabele meubelen, wordt décorer votre pergola om er heerlijke momenten te beleven, alsof u een bad zou nemen in de natuur.