Couverture de piscine pour collectivités - SUMMUM

10 goede redenen om te kiezen voor POOL COVER

  1. POOL COVER is een kleine onderneming in volle ontwikkeling. Het bedrijf stelt een dertigtal werknemers rechtstreeks tewerk (ingenieurs, verkopers, bedienden, arbeiders en monteurs) en een honderdtal onrechtstreeks (studie- en ontwerpbureau, verkopers in heel Europa, enz.).
  2. POOL COVER beschikt over zijn eigen studiebureau.
  3. De productieruimte beslaat meer dan 6000 m². POOL COVER is uitgerust met een hoogtechnologisch machinepark.
  4. POOL COVER werd in 1990 opgericht en is pionier in de wereld van de telescopische zwembadoverdekking zonder rails op de vloer.
  5. POOL COVER kiest voor de recentste technologieën en materialen die het meest geschikt zijn voor de heel corrosiegevoelige omgeving van een overdekt zwembad.
  6. POOL COVER realiseert jaarlijks ruim driehonderd heel zorgvuldig afgewerkte producten.
  7. POOL COVER werkt steeds op maat van de klant. Dankzij ons uitgebreid aanbod materialen, kleuren en technieken kunnen we aan elke wens voldoen.
  8. POOL COVER kiest telkens weer voor een individuele begeleiding van de klant, die we adviseren bij de keuze van materiaal en afwerking.
  9. POOL COVER waakt voor, tijdens en na de verkoop over de onberispelijke kwaliteit van onze diensten. POOL COVER, een unieke onderneming gespecialiseerd in zwembadoverdekking, is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. Deze norm laat toe de klanttevredenheid te meten.
  10. POOL COVER biedt vijftien jaar garantie op zijn producten, een van de langste garantieperiodes op de markt.